Hlavní obsah

P. Diddy už je jen Diddy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americký raper a módní guru Sean Combs alias P. Diddy oznámil, že si opět změnil své umělecké jméno. Jednoduše ho prý zkrátil na Diddy. Původně chtěl svou novou přezdívku oznámil až koncem měsíce na udílení cen MTV Video Music Awards, ale zřejmě se zase rozmyslel jinak.

Článek

Úplně nejdříve byl muzikant známý jako Puffy, následně Puff Daddy a ještě později v roce 2001 se z něho stal P. Diddy. Nyní s dalším novým jménem se prý chce změnit i on sám. "To staré jméno bylo příčinou mnohých zmatků a chtěl jsem věci zjednodušit," vzkázal Diddy svým fanouškům.

Listu The New York Post řekl, že jméno, které dosud používal, mátlo i jeho samotného. "Nikdo nevěděl, jak mi má říkat. Všiml jsem si, že lidem, které jsem potkal poprvé, to nebylo příjemné, a ptali se mě, jak by mě měli oslovovat. Dokonce jsem z toho začal být sám nesvůj a když jsem někoho volal, trvalo mi dlouho, než jsem mu vysvětlil, kdo vlastně jsem. Až příliš dlouho," prohlásil Combs. Teď už prý to bude jednoduché. "Jedno slovo, pět písmen."

Pětatřicetiletý zpěvák připravuje nové album a nedávno podepsal také smlouvu s hollywoodskou hvězdou Penélope Cruzovou, která bude propagovat jeho dámskou módní řadu oblečení. Tím ale jeho aktivity nekončí. Nechal se slyšet, že by rád natočil černošskou obdobu slavného filmu Dannyho parťáci. Přál by si prý, aby v ní hrály všechny známé černošské hvězdy, baviči, herci i muzikanti.

Diddy si vysloužil herecké ostruhy už dříve ve snímku Ples příšer a v představení Hrozinka na slunci. Byla to první broadwayská inscenace, kterou napsali, režírovali a v níž hrají výlučně černoši.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám