Hlavní obsah

Vdova po Supermanovi trpí rakovinou plic

NEW YORK

Dana Reeveová, která se přibližně devět let pečlivě starala o paralyzovaného manžela, herce Christophera Reeveho, i nadále platí osudu krutou daň. Trpí rakovinou plic, zveřejnila v úterý.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá Dana o manžela, který ztvárnil filmového Supermana, pečovala až do jeho loňské smrti. Její nelehký úděl ale i nadále pokračuje. O jejím vážném onemocnění americká média již několik týdnů spekulovala, Dana se proto rozhodla, že fámám učiní přítrž a o svém zdravotním stavu oficiálně poreferuje.

"Nedávno u mě objevili rakovinu plic. Už jsem začala chodit na léčení," sdělila Reeveová. "Stará se o mě skvělý tým lékařů, prognózy jsou optimistické," doplnila "Právě teď více než kdykoliv jindy cítím, že Chris je se mnou, zatímco já čelím této nemoci."

Herec Christopher Reeve před devíti lety po pádu z koně ochrnul. Zemřel loni v říjnu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřel představitel Supermana

Americký herec Christopher Reeve, který se proslavil rolí Supermana, v neděli zemřel. Bylo mu 52 let. Před devíti lety po nehodě ochrnul. Podle CNN v sobotu...

Superman vkládal naději do kmenových buňek

Postava Supermana, kterou nezapomenutelným způsobem ztělesnil nedávno zesnulý herec Christopher Reeve, zvítězila v anketě mezinárodní sítě kin UCI o největšího...

Výběr článků

Načítám