Hlavní obsah

Charlize Theronová se vdá ještě v létě

LOS ANGELES

Charlize Theronová (28), herečka jihoafrického původu, se prý provdá ještě letos v létě. Do manželství vstoupí se svým přítelem, hercem Stuartem Townsendem (31), s nímž se seznámila v roce 2002. Informoval o tom internetový server Female First.

Článek

Držitelka prestižního Oscara se pravděpodobně provdá v domácím prostředí. Veselka by se měla konat v její rezidenci v kalifornském Malibu. Ačkoliv nebylo oficiálně sděleno žádné datum sňatku, proslýchá se, že by se svatba mohla uskutečnit již během několika následujících týdnů.

"Je to skutečně tajemství," sdělil zdroj z blízkého hereččina okolí. "Každý musel slíbit, že datum ani místo nikomu neprozradí," doplnil. "Kde se bude konat, už se ale ví," poznamenal stejný zdroj.

Pokud se potvrdí dosavadní spekulace o brzkém sňatku, herečka se stane vdanou paní ještě před vydáním jejího nového snímku North Country, který by se na plátnech kin měl nejdříve objevit v říjnu.

Reklama

Související témata:

Související články

Charlize Theronová se stala novou tváří Dior

Blonďatá herečka Charlize Theronová, která proslula především rolí prostitutky a vražedkyně v dramatu Monster (Zrůda), propůjčila svou tvář kosmetické značce...

Charlize Theronová se při natáčení zranila

Devětadvacetiletá herečka původem z Jižní Afriky Charlize Theronová se při natáčení akčního filmu v Berlíně zranila. Práce na snímku byla přerušena do té doby,...

Výběr článků

Načítám