Hlavní obsah

Michaela Dolinová miluje dlouhé náušnice

PRAHA

Nikdy se neobjevuje ověšená zlatými šperky, zato ráda nosí visací náušnice z pravých i nepravých kamínků. Herečka a moderátorka Michaela Dolinová má dobrý pocit, když má zatížené uši něčím dlouhým.

Článek

"Mám ráda, když se mi něco kolem uší přímo bimbá. Cenné nápadné šperky nenosím, trochu se jich bojím. Jedině když hraji na jevišti Coco Chanelovou, tak mám vždycky na sobě přímo tuny korálů a šperků. Už proto si uvědomuju, jak by mi to v civilu vadilo."

"Navíc mám dvě děti, dvě holčičky, a mám pocit, že by se nehodilo, kdybych s nimi chodila ověšená zlatem. Jen ty visací náušnice s kamínky si neodpouštím. Samozřejmě, že moje holčičky mají zlaté náušnice, jen takové malé. Nechala jsem jim propíchnout ouška hodně brzy, protože ve vyšším věku to už bolí."

Poprvé na tábor

Michaela byla s dětmi na Orlíku, nejčastěji s nimi jezdila na kole. Chystá se také do Chorvatska. Ale letos si troufla své holčičky poprvé poslat na letní tábor. "Ta malá je sotva šestiletá, ale snad to všechno zvládne, když tam má na pomoc starší sestru," svěřila se.

Dolinová se už těší na svou roli v nové připravované hudební komedii Dalibora Jandy na texty Jana Cimického Všichni na Mars. "To bude hodně bláznivá hudební komedie. Honza Přeučil má v ní hrát psychiatra a já se Slávkem Bourou, Upírem Krejčím a Martinem Zounarem budeme představovat pacienty psychiatrické léčebny. Bude se v tom hodně zpívat, i když to není muzikál, ale spíš takové hudební leporelo."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám