Hlavní obsah

Lucie Váchová si už vysnila svatební šaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR 2003 Lucie Váchová se sice zatím vdávat nechce, ovšem nad tím, jaké by chtěla mít svatební šaty, už přece jen přemýšlela. "Určitě bych se nechtěla vdávat v klasických bílých šatech. Mým snem je, aby byly romantické, ale ne bílé. Mám ráda krémovou nebo růžovou," svěřila se.

Článek

Svatbu má ale Lucie v plánu až za čtyři roky, tedy po dokončení školy. Stále chodí s Markem Fendrychem. Donedávna si užívali společnou dovolenou v západních Čechách a na podzim se chystají k moři.

Doba, kdy o něm nechtěla ani slyšet, je pryč. Lucie hodila za hlavu, že kvůli němu přišla o roli televizní rosničky na Nově. [celá zpráva] Marek zfalšoval kvůli půjčce na společné podnikání výši jejích příjmů a kráska dostala na hodinu vyhazov.

Má její důvěru

"To je už dávno, odpustila jsem mu, vše je zapomenuto," prohlásila Lucie s tím, že se její přítel z celé záležitosti poučil. Už mu opět plně důvěřuje. Hned ale také připustila, že Marek měl nahnáno. Bál se, že ji ztratí, protože se kolem ní pořád motají ctitelé. Teď může být v klidu. "Jsme spolu šťastní, rozhodně si nikoho jiného nehledám," řekla Lucie.

Od původních plánů na podnikání ale oba upustili a odložili také stěhování do Prahy. Lucie zatím bydlí střídavě u Marka v Plzni a u svých rodičů v Příbrami. Tam také stále působí jako trenérka sportovní gymnastiky.

Zanedlouho se chystá se svými svěřenkyněmi na čtrnáctidenní soustředění. "Týden budeme na Šumavě a týden v sokolovně v Kolíně, kde budeme nacvičovat na závody. Báječně si přitom odpočinu," svěřila se.

Kromě trénování Lucii láká herecká dráha. Má před sebou první natáčecí den filmu Experti. Práce před kamerou ji baví, malou roli si zahrála už v televizním seriálu Redakce. Nabídky filmovat Experty si proto Váchová váží a uvítala by, kdyby jich bylo víc. "Je to sice taková pidirole, ale mám tam i pár vět a bude to pro mě velice zajímavá zkušenost," poznamenala nadšeně.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Váchová a Smržová předvedly retro

Sobota byla pro modelky Lucii Váchovou a Kateřinu Smržovou ve znamení retro. Právě v tomto stylu spolu s dalšími manekýnami předvedly džínové modely, jejichž...

Lucie Váchová zmizí z Počasí

Lucie Váchová, Miss ČR 2003, končí s moderováním relace Počasí, kterou vysílá televize Nova. Vyplývá to z tiskového prohlášení, které stanice vydala ve středu....

Výběr článků

Načítám