Hlavní obsah

Sharon Stoneová nesnáší hluk v Evropě

LOS ANGELES

Americká herečka Sharon Stoneová se zjevně nikdy nepřidá k řadě jiných hollywoodských hvězd, které si v poslední době stále častěji hledají trvalé bydliště v Evropě. Vadí jí totiž hluk.

Článek

Herečka, která proslula zejména hlavní rolí v erotickém thrilleru Základní instinkt a která letos navštívila i mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, prohlásila, že by v Evropě nemohla žít, a to prý kvůli hluku.

Stesk po Kalifornii

Stoneová nedá dopustit na Spojené státy a konkrétně na Kalifornii. Tvrdí, že kdykoli natáčí mimo USA, po Kalifornii se jí velmi stýská.

"Města jako Londýn, Paříž nebo Řím se mi líbí, ale žít bych tam kvůli hluku nemohla. V Los Angeles mohu kdykoli plavat v moři, třeba i za deště, a nic není tak příjemné, jako právě tohle," uvedla 47letá herečka, která byla v roce 1996 nominována na Oscara za hlavní roli ve filmu Casino.

Reklama

Související témata:

Související články

Sharon Stoneová se opět svlékne donaha

Patnáct let poté, co se Sharon Stoneová svlékla donaha pro pánský magazín Playboy, si hodlá svou roli herečka opět zopakovat. Je prý připravena v Evině rouše...

Sharon Stoneová: nemám čas na lásku

Hvězda karlovarského festivalu Sharon Stoneová se internetovému serveru Contactmusic.com svěřila, že nemá čas na lásku. Jediní muži v jejím životě tak budou...

Výběr článků

Načítám