Hlavní obsah

Kateřina Průšová podlehla golfu

– PRAHA

Kouzlu golfu, stále oblíbenějšího sportu provozovaného na čerstvém vzduchu, už propadla spousta osobností ze světa showbyznysu. Docela čerstvě se mezi milovníky golfu zařadila také modelka a Miss České republiky z roku 2002 Kateřina Průšová.

Článek

"Vypadá to jako velice příjemný sport. Celkem jsem měla možnost vyzkoušet si ho dvakrát a pokaždé mě vysloveně nadchnul," řekla s úsměvem Kateřina. "Rozhodně si nemyslím, že by se ze mě někdy mohla stát profesionální golfistka, ale jako koníček je to určitě bezva záležitost," pokračovala.

Průšová nechce působit neskromně, ale stejně si pohrává s myšlenkou, že časem by mohla být i docela zdatnou hráčkou. "Pohybový talent mi nechybí. Jsem ze sportovní rodiny, a tak mi nedělá problém rychle se naučit nové věci," podotkla.

"Z ostatních aktivit jsou mi blízké hlavně lyže, pocházím totiž ze severu a hory mám hrozně ráda. Lyžovat mě učil tatínek už od sedmi let. Nevyhýbám se ale ani míčovým hrám, volejbal jsem dokonce hrála pět let závodně," uzavřela Kateřina.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky boxu neholdují

Loňská miss Kateřina Průšová a předloňská vicemiss Andrea Vránová mají rády sport, ale nemilují box. Připadá jim příliš drastický a nesnášejí pohled na krev....

Výběr článků

Načítám