Hlavní obsah

Jude Law dostal za nevěru kopačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Sianne Millerová prý ukončila vztah se svým přítelem, hercem Judem Lawem. Důvodem je jeho nevěra, kterou nedávno veřejně přiznal. Omluva však Millerové zjevně nestačila.

Článek

Třiadvacetiletá americká herečka Millerová se svěřila svým přátelům, že její vztah s Lawem je u konce. Z její strany jde zřejmě o pomstu, neboť dvaatřicetiletý Angličan se před týdnem přiznal, že svou přítelkyni podváděl. [celá zpráva]

Law má nyní počerněné svědomí, a tak se od svého přiznání snažil vše napravit. Domů prý denně nosil květiny na důkaz své lásky, nic naplat - Sienna se ošálit nenechala.

"Jude je nyní v beznaději, Sienna se už k němu asi nevrátí. Ale zlo je vykonáno a ona se teď odmítá s ním setkat," sdělil zdroj z blízkého hereččina okolí.

Millerová se s Lawem v roce 2004 zasnoubila, poznali se rok předtím při natáčení snímku Alfie.

Reklama

Související články

Jude Law si nepřipadá sexy

Britský herec Jude Law, který v poslední době zabodoval v nejrůznějších anketách hodnotících mužský sex appeal, si vůbec nepřipadá přitažlivý. Lichotky na svou...

Jude Law podváděl s chůvou snoubenku

Herec Jude Law se poprvé veřejně přiznal, že byl své snoubence, herečce Sienně Millerové nevěrný. Podváděl jí s chůvou, která se starala o jedno z jeho dětí.

Výběr článků

Načítám