Hlavní obsah

Shakira je nejraději nahá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zatímco hvězdy showbyznysu touží po nejnovějších módních výstřelcích, zpěvačka kolumbijského původu Shakira tuto zálibu nesdílí. Móda prý rozhodně nepatří k jejím koníčkům. Zato nahota jí vyhovuje.

Článek

Shakira se přiznala, že se nerada obléká, protože jí nebyl nadělen vkus. Nemá prý ani chuť na nejrůznější debaty o oblečení s módními stylisty.

"Stylistu jsem měla jen jednou. Využila jsem jeho služeb poté, co moje příbuzné zarazilo, že mě viděli už o třetích Vánocích za sebou ve stejných šatech," upřesnila.

Shakira se rovněž netají tím, že jí vyhovuje nahota. "Nejraději zůstávám nahá, jako Eva v ráji," řekla. Bez oblečení se pohybuje samozřejmě jen doma. "Kdybych ale mohla, byla bych nahá pořád," pronesla osmadvacetiletá zpěvačka a držitelka ceny Grammy.

Reklama

Související témata:

Související články

Shakira chce dítě před svatbou

V rozhovoru u příležitosti svého jmenování čestnou velvyslankyní Dětského fondu OSN-UNICEF šokovala populární kolumbijská zpěvačka Shakira novináře...

Shakira zpívá jako dobrá siréna

Kolumbijská zpěvačka Shakira má zvláštní, díky tomu ovšem charakteristický hlasový projev. V podstatě připomíná sirénu: silnou, jistou, takovou, která každý...

Výběr článků

Načítám