Hlavní obsah

Diana Kobzanová velmi ráda nakupuje oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Diana Kobzanová velmi ráda nakupuje oblečení a je ochotna za ně vydat nemalé finanční částky. Při nakupování se jí prý zlepší nálada. Nad Dianinou posedlostí se občas podivují i její přátelé.

Článek

"Mnozí přátelé, kteří byli u mě doma na návštěvě a viděli mé skříně otevřené, nevěřili vlastním očím. Tvrdili mi, že v tomhle by se obyčejná ženská zbláznila," svěřila se Diana.

"Mě ale nakupování nejen hrozně baví, je pro mě i určitým propracovaným způsobem terapie. Báječně mi totiž zvedá náladu. Asi hlavně proto, že i když ho praktikuji velmi často, neleze mi zatím nijak výrazně do peněz," podotkla.

Řídí se vlastním vkusem

Pokud jde o výběr jednotlivých kousků, nemá prý rozhodující slovo módní diktát, ale Dianin vlastní styl. "Už to, že nakupuji v módních buticích, mi zajišťuje, že nebudu totálně out. Jinak se ale spíš než trendy řídím svým vkusem. Kupuji si oblečení hlavně sportovního rázu, trička, tenisky. Kdo mě zná, ten ví, že v botách na podpatku a šatech mě potká opravdu jen při speciálních příležitostech," upřesnila modelka.

Nechuť nosit vyloženě elegantní oblečení se však Dianě občas příliš nevyplácí. "Když jsem v obchodě a nějaký svršek se mi hodně líbí, koupím si klidně sedmkrát tentýž v různých barevných odstínech. Pak se mi ale stává, že když jdu například k soudu, který teď navštěvuji kvůli při s panem Zapletalem docela často, mám jen plno různých triček s naprosto nevhodnými nápisy a nevím, co si obléknout," popsala své trable se šatníkem Diana.

Spor se Zapletalem pokračuje

Kobzanová vede soudní spor s ředitelem soutěže Miss ČR Miloslavem Zapletalem, který ji zažaloval kvůli nafocení erotických snímků. Diana se svlékla pro časoips Leo, což bylo podle Zapletala v rozporu s platnou smlouvou. Kobzanová měla poškodit dobré jméno firmy a odradit i některé sponzory soutěže krásy.

Diana přišla o svůj titul, který získala v roce 2001. Zapletal po ní nyní požaduje omluvu a odškodnění ve výši 750 tisíc korun. Poslední jednání z červnece bylo odročeno. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Diana Kobzanová chce o samotě lenošit

Ačkoli současným partnerem Diany Kobzanové je profesionální sportovec, český fotbalový reprezentant Martin Jiránek, od modelky bychom se prý přehnané tělesné...

Dianě Kobzanové vadí pomluvy mezi modelkami

Svou práci modelky má sice Diana Kobzanová velmi ráda, ale přesto na ní dokáže najít pár věcí, které jí vadí. Jednou z nich jsou údajně i občas velmi špatné...

Výběr článků

Načítám