Hlavní obsah

Kylie Minogue se přimluvila za sirotky

Novinky, Ireland Online
LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která se v současnosti potýká s léčbou rakoviny prsu, prokázala svou dobrosrdečnost. Rozhodla se totiž pomoci sirotkům ze Srí Lanky v jejich úsilí hrát v zahraničí divadlo.

Článek

Kylie Minogue se dozvěděla o herecké skupině, kterou tvoří především děti ze Srí Lanky, které při loňském úderu tsunami ztratily rodiče. Sirotci mají nacvičenou hru, která pojednává o jejich přežití přírodní katastrofy a následném životě.

Děti by rády příští víkend účinkovaly na edinburghském festivalu ve Skotsku, kde by divákům měly své osudy zprostředkovat. K tomu však potřebují vízum.

Minogue se odhodlala své popularity a vlivu využít a napsala dopis na britské velvyslanectví na Srí Lance, aby povolení ke vstupu na území Velké Británie dětem vydalo.

Zpěvačka rovněž vyjádřila nad osudem sirotků velké pohnutí a smutek. "Moc ráda jsem si vyslechla příběhy dětí a doufám, že lidé po celém světě budou mé nadšení sdílet," uvedla ke svému kroku Minogue, která se nyní léčí v Paříži. Rakovinu prsu u ní lékaři odhalili letos v květnu, následně jí operovali. Nyní zpěvačka chodí na chemoterapie a radioterapie.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Kylie Minogue se zotavuje ve Francii

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která bojuje s rakovinou prsu, nyní odpočívá ve Francii. Zotavuje se tam z operace, kterou podstoupila v květnu. Informoval...

Výběr článků

Načítám