Hlavní obsah

Monica z Přátel chce druhé dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Courteney Coxová, která v seriálu Přátelé ztělesnila Moniku, by si přála druhé dítě. Její první dcerka Coco právě oslavila své první narozeniny a šťastná maminka už plánuje, že jí nadělí bratříčka.

Článek

Coxová, jejímž manželem je herec David Arquette, si dalšího potomka přeje i navzdory depresím, které po porodu zažívala. Potíže herečky se začaly projevovat v době, kdy bylo Coco šest měsíců.

"Nemohla jsem spát. Moje srdce se splašilo. Cítila jsem se hluboce deprimovaná," přiznala vůbec poprvé své pocity Coxová. A se svými problémy se svěřila lékaři. "Řekl mi, že se vzbouřily moje hormony," doplnila herečka.

Následně se musela podrobit léčbě. Přitom ji bezmezně podporoval David, ale i její přítelkyně, herečky Jennifer Anistonová a Brooke Shieldsová. Právě Brooke podobné stravy sama zažila.

Díky podpoře svého blízkého okolí se z depresí Coxová dostala. Neblahá zkušenost jí však od dalšího mateřství neodradila. Právě naopak. "Pokusíme se o chlapečka. Rozhodně musíme mít v rodině malého Arquetteho," konstatovala rozhodně Coxová.

Reklama

Související témata:

Související články

Monica z Přátel porodila holčičku

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, v neděli v časných ranních hodinách přivedla na svět holčičku. Sama si tak nadělila...

Monica z Přátel chce adoptovat dítě

Herečka Courteney Coxová, která proslula rolí Moniky v seriálu Přátelé, prohlásila, že by si své druhé dítě ráda pořídila prostřednictvím adopce. O této...

Monica z Přátel vyniká v bojových uměních

Na výbornou zvládá bojová umění Courteney Coxová Arquetteová, představitelka usměvavé Moniky ze seriálu Přátelé. Čtyřicetiletá herečka se rozhodla zdokonalit...

Výběr článků

Načítám