Hlavní obsah

Drew Barrymorová chce pokračování E.T. - Mimozemšťana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Drew Barrymorová podle agentury WENN jedná se Stevenem Spielbergem o natočení druhého dílu filmu úspěšného hollywoodského snímku E.T. - Mimozemšťan

Článek

Barrymorové bylo v době natáčení filmu šest let a hrála jednu z dětských představitelek.

Podle agentury WENN by ráda opět ztvárnila roli Gertie, ovšem pouze v případě, že by se na projektu podílel Steven Spielberg, který režíroval původní snímek, jenž v roce 1983 z devíti nominací získal čtyři Oscary.

 Nový film by měl být o tom, jak se E.T. vrací k nyní již dospělé Gertie, která mu má pomoci zachránit jeho rodinu před vyhubením. Podle důvěryhodných zdrojů z Hollywoodu si prý Spielberg nejdříve myslel, že si z něj Drew dělá legraci, pak ale začal o jejím nápadu vážně přemýšlet.

Třicetiletá Barrymorová, známá ze snímků Věčný příběh, Vřískot, Nepolíbená, Milujte svého zabijáka nebo Charlieho andílci, je přesvědčena o tom, že svět právě nyní potřebuje další příjemný film, jako byl E.T. - Mimozemšťan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám