Hlavní obsah

Pamela Andersonová si opět vezme Tommyho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Pamela Andersonová se údajně znovu provdá za svého bývalého manžela, rockového hudebníka Tommyho Lea. Přitom si už dvakrát vyzkoušeli, že jim to spolu neklape.

Článek

Andersonová, plavčice z Pobřežní hlídky, a Lee se brali už dvakrát. Poprvé se vzali jen tři dny po seznámení, v únoru 1995. O tři roky později se rozvedli. Krátce nato se dali zase dohromady a opět zamířili k oltáři. I tentokrát ale následoval rozvod.

Mají spolu dva syny - v roce 1996 se jim narodil Brandon, o rok později Dylan. Již od začátku však měla Pamela s Tommym problémy, potetovaný hudebník holdoval alkoholu a Pamelu několikrát fyzicky napadl.

Ani jeden se nepoučili a hodlají si manželství zopakovat. Záměr již potvrdil sám Tommy Lee. "Ano, miluji Pamelu, je to žena mého života," uvedl rocker. Odmítl však sdělit datum svatby. Jen prozradil, že se bude konat už "brzy".

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela se na veřejnosti už svlékat nebude

Ačkoliv nahé fotografie Pamelu Andersonovou proslavily, dnes už by se hvězda Pobřežní hlídky při pohledu na vlastní nahé tělo cítila trapně, a to zejména...

Pamela Andersonová by si přála holčičku

Blonďatá seriálová herečka a horlivá ochránkyně zvířat Pamela Andersonová prozradila, že by si přála další dítě. Nejspokojenější by prý ale byla, kdyby...

Výběr článků

Načítám