Hlavní obsah

Miss Intercontinental oficiálně odstartovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠANGHAJ/PRAHA

Miss Intercontinental 2005 byla v neděli oficiálně zahájena. Českou republiku na soutěži v čínské Šanghaji reprezentuje druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová. Finále klání se uskuteční 30. července.

Článek

Oficiální zahájení soutěže se konalo ve velkém stylu, nenechalo si ho ujít na šest tisíc lidí. Dívky se představily na speciálních vozech a květinami nazdobených kočárech.

Hanychová, dcera herečky Veroniky Žilkové, do Číny odletěla před deseti dny. Spolu s ostatními dívkami už byla na výletě a zúčastnila se show pro veřejnost. Soutěžící na ní předvedly plavky a národní kroje.

Agáta je na pokoji ubytovaná s kandidátkou z Řecka. S naší reprezentantkou se mohli čínští čtenáři blíže seznámit, v tamních novinách vyšla její velká fotka. "Ale bohužel popletli země a napsali, že jsem z Curacaa," posteskla si Hanychová v emailové korespondenci.

Reklama

Související články

Vicemiss Hanychovou Čína neláká

Dvacetiletá Agáta Hanychová, druhá vicemiss ČR 2005 a dcera herečky Veroniky Žilkové, se chystá do Číny. Tam bude reprezentovat naši zemi na soutěži Miss...

OBRAZEM: Agáta vyšla v plavkách na chodník

Druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová dává dohromady oblečení na soutěž Miss Intercontinental, kam se v těchto dnech chystá. Klání krásek se bude konat v Číně...

Výběr článků

Načítám