Hlavní obsah

Laurinová přizpůsobí dovolenou dceři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Sabina Laurinová se snaží dát dceři Valentýně jen to nejlepší. Proto se i výběr společné letní dovolené řídí jasným a klíčovým pravidlem - spokojeností tříleté holčičky.

Článek

"Zatím jsem neměla kvůli nejrůznějším natáčením na dovolenou čas, ale snad už brzy se nám s Valentýnkou podaří vyrazit do Krkonoš. Je sice poněkud nezvyklé jezdit na hory v létě, ale mně se zdá, že právě v tomto ročním období jsou neobyčejně krásné," svěřila se Sabina Laurinová.

"Ještě o něco později, v srpnu, bych velmi ráda vyrazila také k moři. Rekreace u vody je pro mě pokaždé momentem, který mě nabije energií na celý rok dopředu. Dovolenou budu samozřejmě trávit s dcerou. Nejsem typ maminky, která by odpočívala bez dítěte. Je mi jasné, že jen co bych někam odjela sama, začalo by se mi stýskat. Od Váji si dost odpočinu v práci," dodala herečka.

"Zatím nemáme naplánovaného nic konkrétního. Nabídek je spousta, a tak budeme vybírat až na poslední chvíli. Je ale jisté, že to bude místo vhodné pro Váju, kde bude dostatek příležitostí ke hrám s ostatními dětmi. Možná Bulharsko," zamyslela se Sabina.

Dceru Valentýnu má Laurinová s rockerem Josefem Vojtkem, s nímž se ale rozešla. Vojtek nyní žije s tanečnicí Libuší Hůlkovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Sabina Laurinová se nemůže dočkat jara

Ačkoliv je herečka a zpěvačka Sabina Laurinová v současné době bez partnera, po náručí muže zrovna netouží. Nejvíce se teď těší na jarní období, zima...

Výběr článků

Načítám