Hlavní obsah

Loňská Miss Sympatie zhubla o 21 kilogramů

PLZEŇ

Je jen kost a kůže. Už z ní moc nezbývá. Tak popisují devatenáctiletou Plzeňačku Pavlu Sudovou její známí. Dívka, která s číslem 6, mírami 85-60-90 a váhou 55 kilogramů získala v loňské soutěži krásy titul Miss Sympatie ČR, skončila na pokraji kolapsu v plzeňské fakultní nemocnici.

Článek

"Váží třicet čtyři kila. Ale pořád jí přijde, že je tlustá a cvičí i na posteli," popsal Právu zdroj z nemocnice. Oficiálně nikdo informace o zdravotním stavu dívky nepotvrdí. "Mohu říci jen, že u nás leží, ale žádné další informace sdělovat nebudeme. Nepřála si to ani ona, ani její rodina," řekla Právu mluvčí plzeňské fakultky Renata Jenšíková.

Ani přátelé v poslední době Pavlu nepoznávali. "Viděla jsem ji před dvěma týdny, vypadala hrozně, nejdříve jsem nevěděla, jestli to je ona, všechno na ní viselo," řekla jedna z kamarádek sympatické blondýnky.

Sudová měla potíže s anorexií od soutěže už několikrát. Na jaře musela být hospitalizována v pražském Motole. "Odcházela odtamtud se třiačtyřiceti kilogramy, ale nepoučila se. Nejspíš měla nějaké problémy," dodala kamarádka.

Agentura APK/2., která soutěž Miss ČR pořádá, nechtěla nemoc Sudové potvrdit ani nijak blíže komentovat. "Loni vypadala normálně, o tom, co se děje letos, nemáme žádné informace. Slyšela jsem jen něco, že její potíže plynou z rodinných problémů," sdělila Novinkám Hana Srbová z agentury s tím, že dále se k věci nebude vyjadřovat, protože o ní nic víc neví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám