Hlavní obsah

Soud možná vrátí Tereze Pergnerové syna

– PRAHA

Tereza Pergnerová má nyní šanci získat oficiálně zpět do péče syna Samuela. O toho přišla kvůli své těžké drogové závislosti. Nyní už je ale podle svých slov ze všeho venku a je připravena stát se opět matkou se vším, co k tomu patří.

Článek

"Jsem se Samuelem pořád, ale oficiálně ho ještě v opatrování nemám," prozradila Pergnerová pro Frekvenci 1. "Teď se konečně rozběhl proces, kdy by mi ho mohli navrátit," doplnila později pro Korzo.

"Myslela jsem si, že to bude větší drama, ale zatím všechno probíhá příjemně. Absolvovali jsme návštěvu sociální pracovnice, která napíše svůj posudek, doloží se ještě posudek od lékařky, ze školky a od mé doktorky. Pak se to projedná u soudu a tam se rozhodne, zda ano, či ne. Myslím, že k tomu nastala správná doba. Kdyby mi syna svěřili před rokem, byl by to asi předčasný krok," přiznala sebekriticky.

Dlouhá cesta za důvěrou

Pergnerová prý děkuje bohu, neboť se zatím nezdá, že by na Samuelovi její někdejší problémy zanechaly nějaké následky. "Náš vztah je úplně v pohodě, ale musím říct, že cesta k němu byla strašně těžká."

"Když jsem se vrátila z komunity, myslela jsem si, že bude všechno vyřešené. Ale čekal mě ještě rok a půl, než se nám podařilo zajet do kolejí, které jsou a fungujou teď. Samuelovi trvalo dlouho, než mi uvěřil," svěřila se Tereza, kterou proslavilo především moderování hudebního pořadu Eso.

Reklama

Související témata:

Související články

Pergnerová je nevinná, rozhodl soud

S nadšeným výskotem vyběhla ve středu ze soudní síně někdejší moderátorka hudebního pořadu televize Nova Eso Tereza Pergnerová (28). Obvodní soud Prahy 8...

Pergnerová dostala za drogy podmínku

Bývalá televizní moderátorka Tereza Pergnerová vyslechla ve druhém kole soudního procesu roční podmíněný trest za distribuci drog. Obvodní soud pro Prahu 8...

Výběr článků

Načítám