Hlavní obsah

Vojtek se klidně ožení, nevylučuje ani dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Josef Vojtek, frontman skupiny Kabát, nevylučuje, že se znovu ožení. Po rozchodu s herečkou Sabinou Laurinovou, se kterou má dceru Valentýnu, nyní žije s tanečnicí Libuší Hůlkovou. Je zjevně spokojený a vyrovnaný.

Článek

"Já netvrdím, že se už neožením. Se Sabinou to mělo určité důvody, proč jsem nechtěl svatbu. Ale když to bude s Libuškou dál klapat, nemám námitek. Klidně se ožením," svěřil se Vojtek.

Rocker si pochvaluje, že s Libuší teď má velmi harmonický vztah, který oběma vyhovuje. Pokud by jeho přítelkyně, zatím bezdětná, chtěla potomka, on prý rozhodně nebude proti.

V Česku žije rád

Žádnou dovolenou milenecký pár sice neplánuje, přesto ale budou oba celé léto bok po boku a vlastně i neustále na cestách. "Bydlíme spolu, takže je logické, že mě Libuška, když nemá představení, doprovází," poznamenal Vojtek. A vzhledem k tomu, že pražská scéna Broadway, kde oba vystupují, bude mít v létě divadelní prázdniny, najde se čas na společné cestování.

Skupina Kabát ještě v srpnu podnikne turné po republice. Pak bude mít čtrnáct dní volno a poté všichni letí pracovně do Spojených států, kde budou téměř celý měsíc vystupovat. "Čeká nás koncertování na festivalu v Chicagu, pak se přemístíme do Los Angeles a taky na Havaj," uvedl.

Po světě prý cestuje s chutí, ale žít v zahraničí by nechtěl. "Jsem strašně rád, že žiju v Česku. Mě to tady baví, mám tu spoustu kamarádů a jsem spokojený," podotkl zpěvák spontánně.

Reklama

Související články

Vojtek se módnímu trendu nepodrobí

Přestože vzhled Josefa Vojtka ze skupiny Kabát působí drsně, známý rocker na něm nehodlá měnit vůbec nic. Nerozhází ho ani poslední módní trend, který mužům...

Výběr článků

Načítám