Hlavní obsah

Whitney Houstonová prý úspěšně odvykla drogám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká zpěvačka úspěšně ukončila další detoxikační program, při němž si měla odvyknout od omamných látek. Potvrdil to její manžel, hudebník Bobby Brown, který doufá, že jeho choť nyní bude již definitivně v pořádku.

Článek

"Věřím tomu," prohlásil Brown v pořadu Access Hollywood. Doplnil, že Houstoné se nyní po psychické stránce daří dobře. "Opět si užíváme života," řekl.

Jednačtyřicetiletá Whitney nastoupila na odvykací kúru v březnu, za poslední rok to byl již její druhý podobný program. Z kliniky odešla v dubnu, léčba pokračovala v domácí péči. [celá zpráva]

Bobby Brown se v minulosti sám potýkal se závislostí na alkoholu a omamných látkách. Podotknul, že pro oba je současná situace velmi těžká, ačkoliv se zatím vyvíjí příznivě.

"Je to skupinová práce, když je jeden nemocný," uvedl hudebník. "Je třeba být ve dvou, aby vše dobře fungovalo, takže tu musím pro ni být stejně tak, jako ona byla nablízku mně, když jsem odvykal já," dodal.  

Houstonová se za Browna provdala v roce 1992. Zpěvačka v současnosti pracuje na svém novém albu. "Začne nahrávat," řekl šestatřicetiletý Bobby.

Reklama

Související témata:

Související články

Houstonová zahájila detoxikační kúru

Zpěvačka Whitney Houstonová nastoupila na kliniku, kde se podrobuje léčbě ze závislosti na omamných látkách. Informaci přinesl v úterý internetový server BBC....

Houstonová opustila detoxikační kúru

Americká zpěvačka Whitney Houstonová sotva po pěti dnech opustila kliniku, kam nastoupila na detoxikační kúru. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Whitney Houstonovou propustili z léčebny

Zpěvačka Whitney Houstonová si opět může užívat větší volnosti. Před pár dny jí totiž skončila měsíční detoxikační kúra, která jí byla nařízena soudně.

Výběr článků

Načítám