Hlavní obsah

Weaverová vypráví o práci i u gynekologa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Sigourney Weaverová se již Vetřelce patrně nikdy nezbaví. Na slavnou filmovou sérii, v níž hrála hlavní roli, se jí vyptávají všude, dokonce i její gynekolog během vyšetření.

Článek

Sigourney Weaverová by při odchodu z filmových studií ráda na svoji práci zapomněla, ale okolí jí to nedovolí. S rolí Ripleyové ve snímku Vetřelec si ji lidé už budou spojovat napořád. Přesto ji překvapilo, že se o detaily z natáčení začal zajímat i její gynekolog během vyšetření. "A to už je co říct," zavtipkovala herečka.

Podle ní je celé Los Angeles showbyznysem doslova posedlé a baví se o něm i lidé, u kterých se to zrovna nehodí nebo od nichž by to nikdo nečekal. "O životě celebrit diskutují právníci, obchodníci, prostě všichni," prozradila Weaverová a jako příklad uvádí právě svého gynekologa.

Pětapadesátiletá herečka s úsměvem přiznala, že práce u filmu jí už občas leze na mozek.

"Nejraději bych se v Hollywoodu vůbec neviděla. Čas od času si říkám, jestli bych raději neměla pracovat třeba v zahradnictví nebo květinářství," podotkla herečka, která ale o filmovém důchodu rozhodně neuvažuje. Právě natáčí dva filmy najednou a zároveň propůjčila hlas postavičce v pohádce bratří Grimmů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám