Hlavní obsah

Pitt a Anistonová jsou opět spolu

– BEVERLY HILLS
Právo, rm

Pouhé dva měsíce dokázal žít odděleně hollywoodský pár snů Brad Pitt (41) a Jennifer Anistonová (35). Podle britského deníku The Sun se herec nastěhoval zpět k manželce do rezidence v Beverly Hills a společně docházejí do manželské poradny.

Článek

"Chtějí žít spolu, ale je třeba vyřešit nemálo problémů," řekl zdroj blízký páru bulvárnímu listu. Pravou příčinou jejich rozchodu je podle deníku Pittův záměr opustit Beverly Hills a přestěhovat se na venkov.

"Má plné zuby otravného tisku a vměšování médií do soukromí. Taky si myslí, že už ve své kariéře dosáhl všeho, co si předsevzal, a rád by začal jinak. Jennifer ale nechce o odchodu na farmu ani slyšet," míní přítel.

Bulvární listy až dosud za příčinu rozchodu považovaly údajný Pittův románek s herečkou Angelinou Jolieovou, k němuž mělo dojít při natáčení filmu Pan a paní Smithovi.

Anistonová a Pitt se poznali v roce 1998 a v červenci 2000 se vzali. Pitt, který je označován za nejpohlednějšího muže planety, byl předtím zasnouben s herečkou Gwyneth Paltrowovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Výběr článků

Načítám