Hlavní obsah

Celý den se opíjela na křtinách v Anglii, skončila na Ibize

Novinky, nčs

Říká se, že spontánní nápady mají něco do sebe. V noci na pondělí si to zřejmě myslela i dvaatřicetiletá Rachael Wynnová z anglického Manchesteru. Notně posilněná alkoholem dostala nápad vydat se na Ibizu. Teď rozhodnutí lituje, píše deník Manchester Evening News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

I posvátná událost, jakou křtiny bezesporu jsou, se mohou zvrhnout v neřízenou pijatiku. Po celodenní konzumaci alkoholu dostala Wynnová nápad, že by bylo fajn vyrazit si na výlet.

Vzhledem k tomu, že její přátelé tou dobou právě trávili dovolenou na ostrově Ibiza, kam ve dvě ráno zrovna mířilo z Manchesteru letadlo, o destinaci bylo rozhodnuto. Vybavena pouze kreditní kartou a dobrou náladou vyrazila žena taxíkem na letiště a zanedlouho se připojila na vyhlášeném ostrově zábavy ke svým přátelům. „Z té noci si toho moc nepamatuji,” přiznává žena.

Přátelé Wynnovou ubytovali v hotelu, půjčili oblečení a společně dotáhli večírek do konce. Když ráno procitla, dostala hlad a vyrazila si pro snídani, zbytek však tvrdě spal a zpátky do hotelu už se po snídani nedostala. „Bloumala jsem po městě a plánovala, co budu dělat. Naštěstí jsem potkala cizí ženy, které mi pomohly. Dala jsem si u nich sprchu, dokonce mi půjčily i hřeben,” řekla Wynnová.

Zaměstnavatel Britky pro neplánovanou dovolenou však příliš pochopení nenašel. „Šéf mi poslal smsku a ptal jsem mě, jestli vím, že mám být v práci,” vysvětluje. „Když jsem mu odepsala, že jsem na Ibize, tak mi nevěřil. Musela jsem mu poslat video s palmou v pozadí. Pak se maličko rozzlobil a chtěl, abych hned v úterý přišla do práce, jinak mě vyhodí,” říká.

Ačkoliv se okamžitě pokoušela najít volné letadlo, první možnost návratu byla až ve středu. „Je to zlatý šéf, teď už je trochu klidnější, tak myslím, že to rozdýchá,” doufá.

Spontánní třídenní výlet na Ibizu vyšel Britku v přepočtu na 20 tisíc korun a jak sama řekla: „Byla to asi ta největší pitomost, co jsem v životě udělala.”

Reklama

Výběr článků

Načítám