Hlavní obsah

Španělský královský dvůr popřel anorexii princezny Letizie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Španělský královský dvůr ve středu popřel zprávy, které princezně Leitzii, manželce korunního prince Felipa, přisuzovaly anorexii. Podle oficiálního vyjádření jsou podobné zvěsti "naprosto lživé".

Článek

Informace o tom, že dvaatřicetiletá Letizia trpí mentální anorexií, vyvrátil šéf tiskového oddělení Gonzalez - Cebrian v prohlášení, které obdržel španělský list El Mundo. Ten už dvakrát po sobě nadhodil možnost princeznina onemocnění.

Podle prohlášení se tyto zvěsti opíraly o zahraniční noviny, jejichž autoři neměli své informace potvrzené u královského paláce.

List El Mundo například v úterý publikoval sloupek Carmen Rigaltové, v němž naráží na zjev princezny, která prý vypadá, jako by anorexií skutečně trpěla. O údajných princezniných problémech s přijímáním potravy původně napsal také společenský magazín Hola, který upozornil na vyhublost Letizie.

Bývalá novinářka a televizní moderátorka Letizia Ortizová se loni v květnu provdala za prince Felipa, syna španělského krále Juana Carlose a královny Sofie. [celá zpráva] Podle některých zdrojů se cítí být pod tlakem, neboť se od ní očekává, že přivede na svět případného dědického potomka.

Reklama

Související témata:

Související články

Madrid žije sňatkem korunního prince

Více než čtvrt miliónu lidí zaplavilo v pátek centrum španělského Madridu, kde si zítra v jedenáct hodin dopoledne řeknou své ANO korunní princ Felipe a bývalá...

Princ Felipe se oženil s novinářkou

Španělský korunní princ se v sobotu dopoledne oženil s bývalou televizní novinářkou Letizií Ortizovou. Prstýnky si vyměnili krátce po jedenácté hodině...

Výběr článků

Načítám