Hlavní obsah

Senior v Anglii chtěl poděkovat zdravotním sestrám a přinesl dort. Byl plný marihuany

Novinky, nčs

Poděkování, které se příliš nepovedlo, se odehrálo v nemocnici v anglickém městě Warrington. Tamní senior se rozhodl vyjádřit vděk nemocničnímu personálu za péči o příbuzného a z oslavy osmnáctin svého vnuka přinesl do nemocnice dort. Netušil však, že byl prošpikovaný marihuanou.

Foto: Profimedia.cz

Red velvet. Ilustrační foto

Článek

Na první pohled se zdálo, že jde o normální dort zvaný Red velvet (červený samet), po sladké odměně však několik zdravotních sester zažilo nečekaný zážitek. Ačkoliv vrchní sestra Kimberley Salmon-Jamiesonová uvedla, že dort ochutnal pouze jeden člověk a neprojevily se žádné závažnější následky, tvrzení jednoho z členů personálu vypovídá o opaku.

„Tři nebo čtyři sestry dort jedly a po nějaké době byly úplně mimo. Vliv na pacienty to nemělo, ale po chvíli se přišlo na to, že je něco špatně a byla přivolána policie,” uvedl pro Manchester Evening News jeden z členů personálu, jenž si nepřál být jmenován. Dodal také, že sestry se cítily „velmi uvolněně”.

Policie po příjezdu zjistila, že dort, který přinesl starší pán z oslavy vnukových osmnáctých narozenin, obsahoval marihuanu a zbytek „vesmírného dortu” byl zničen.

„O tom, že se nejedná o obyčejný dort, senior neměl sebemenší ponětí, chtěl pouze vyjádřit vděk nemocničnímu personálu,” uvedla policie, která již případ z konce května uzavřela a situace byla vyřešena domluvou.

Reklama

Výběr článků

Načítám