Hlavní obsah

Agresivní fanoušek použil své dítě jako baseballovou pálku

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záznam těžko uvěřitelného chování fanouška japonského baseballového klubu Hanšin Tigers pobouřil na sociálních sítích celé Japonsko. Na příznivce soupeřova týmu totiž zaútočil svým dítětem, které použil jako baseballovou pálku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál během úterního zápasu mezi domácím týmem Jokohama Bay Stars a Hanšin Tigers, k jehož stoupencům se podle dresu řadil i muž s malým dítětem. S odkazem na japonská média o tom informoval britský Daily Mail.

Muž měl rudo před očima a zřejmě se agresivního jednání dopustil už předtím, protože se celá událost odehrála během toho, co ho ochranka vyváděla ze stadionu. Malé dítě držel muž v náručí.

Útok je zachycen od času 0:50

Když však šel kolem stoupenců jokohamského klubu, který v té chvíli zrovna vyhrával, muž najednou popadl dítě a přetáhl jím jednoho z fanoušků v modrém dresu. Ze záznamu není jasné, zda se předtím mezi nimi odehrála nějaká slovní rozepře.

Šokovaný fanoušek vyskočil na nohy a chtěl si to s agresivním otcem, který svého syna použil jako zbraň pomsty, vyřídit, to už ale zasáhla ochranka a muže i se synkem odvedla ze stadionu.

Muže bezprostředně poté zatkla policie. Není známo, zda a z čeho bude obviněn. Jokohamský klub celý incident potvrdil, ale odmítl ho komentovat s odvoláním na stále probíhající vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám