Hlavní obsah

Ředitel katolické školy se na exkurzi opil a byl zatčen na striptýzu

Novinky, nčs

Exkurze do hlavního města Spojených států se pořádně řediteli katolické školy z Louisiany Michaelu Comeauovi vymkla kontrole. V rámci školního výletu se opil tak, že skončil v poutech. Reputaci si muž nezlepšil ani tím, že ho policie zatkla před striptýzovým klubem, uvedl server Fox News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmačtyřicetiletý ředitel katolické školy svým studentům nešel na výletě do hlavního města zrovna příkladem. Mezitím co studenti spali na hotelu, vyrazil se Comeau  minulý týden pobavit do víru velkoměsta.

Se zábavou to však rozverný ředitel zřejmě přehnal. Okolo druhé hodiny ranní byl zatčen společně se svým služebním psem před striptýzovým klubem, když odmítal zaplatit svůj účet mimo jiné za alkohol, který v případu podle policie sehrál důležitou roli. Podle policejní zprávy opilý muž stál na silnici a i přes opakované výzvy policie odmítal ustoupit.

Druhý den Comeau, který je rovněž na poloviční úvazek zaměstnán na policejním oddělení, na funkci ředitele rezignoval. „Potvrzujeme, že náš ředitel Michael Comeau byl zatčen na školou sponzorovaném výletě ve Washingtonu D.C., mezitím, co studenti spali na hotelu pod dohledem dalších pedagogů. Comeau byl ředitelem pět let, během kterých sloužil veřejnému vzdělávání. Nyní nabídl rezignaci na místo ředitele,” uvedl ve vyjádření diecéze a doplnila, že výletu se zúčastnili žáci sedmých a osmých tříd.

Reklama

Výběr článků

Načítám