Hlavní obsah

Honička jak z akčního filmu: Ukradený karavan se zběsile řítil ulicemi

Novinky, tcs

Kalifornští dálniční policisté v úterý večer přes půl hodiny pronásledovali zlodějku, která odcizila karavan z kempu. Během zběsilé honičky nabourala několik aut a několik stromů, než z rozbitého vozu vystoupila a pokusila se utéct po svých.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelá ujížděla policistům s ukradeným obytným karavanemVideo: Reuters

 
Článek

Policejní honička odstartovala kolem sedmé hodiny večer místního času ve městě Santa Clara severně od Los Angeles. Řidička karavanu odmítla zastavit policejní kontrole, záhy se ukázalo, že vozidlo je kradené.

Během jízdy řidička unikala policistům rychlostí až 90 kilometrů v hodině. Navíc měla s sebou dva velké psy, z toho jeden jí seděl na klíně. Během naprosto bezohledné jízdy nabourala několik vozidel. Ta nejhorší nehoda přišla zhruba po půl hodině pronásledování.

V městečku Tarzana projela pod mostem a na následující křižovatce trefila černý sedan, kterému zdemolovala přední část. Řidič vozu musel být převezen do nemocnice se zlomenými žebry a propíchnutou plící.

Jeden ze psů to už nevydržel a rozbitým předním sklem se mu podařilo z auta vyskočit. Později byl odchycen na ulici bez známek zranění.

Únik ukončila až další srážka

Šílená řidička však s téměř zdemolovaným karavanem ujížděla dál. Konec honičky zveřejnila agentura Reuters. Lze si dobře všimnout druhého psa, který částečně visí z předku vozu. Žena se ho pokouší stáhnout zpět dovnitř, v tu chvíli ale ztratí kontrolu nad řízením a nabourá do vozu, který zajížděl na příjezdovou cestu k domu. Auto následně skončí ve stromech.

Řidička se vypotácela z vozu a pokusila se policistům uprchnout po svých. Následoval ji pes, který podle krvavých stop utrpěl zranění na packách. Policisté ženu dostihli, když se pokoušela přelézt pár metrů vzdálený plot. Do nemocnice putovali dva lidé cestující v druhém nabouraném autě i pachatelka. Zraněný pes byl svěřen do péče veterináře.

Žena byla obviněna z krádeže auta, řízení pod vlivem alkoholu, způsobení nehody a odjetí z místa činu. Zranění lidé i pes jsou naštěstí mimo ohrožení života.

Reklama

Výběr článků

Načítám