Hlavní obsah

Paviáni překvapili majitele domu v JAR, přišli se zchladit do bazénu

Když si majitel domu v Jihoafrické republice pořídil bazén, těžko říci, zda čekal, že bude jediný, kdo ho bude používat. Každopádně ho překvapilo, když jednoho dne uviděl z okna dva paviány, kteří si patřičně užívají osvěžující koupele. Informoval o tom britský Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Paviáni skákali do bazénu jako dětiVideo: Caters News / Garth Bradley / Kalliste An Exclusive Retreat, AP

 
Článek

Padesátiletý majitel domu Garth Bradley si nezbedníky natočil. Na asi minutovém videu je vidět, jak paviáni skáčou do bazénu, plavou, poté vylezou a jeden druhého shodí z okraje bazénu. V závěru záznamu jeden pavián z bazénu pije.

„Seděl jsem ve své pracovně, když kolem prošel velký alfa samec paviána,“ uvedl Bradley. „Šel jsem se ujistit, že jsou zamčené dveře, jinak by si přišli do kuchyně pro jídlo, šlo by o snadnou kořist,“ pokračoval.

„Poté jsem si všiml, jak si paviáni hrají u bazénu a pijí vodu... Mladší pavián pak do bazénu skočil a ten starší se k němu přidal,“ doplnil.

Paviáni prý chodí na Bradleyho pozemek často, asi každý druhý týden, zdržují se však na zahradě, kde hledají něco k jídlu. V bazénu je Bradley ale viděl poprvé. „Hráli si v bazénu asi pět minut, bylo nádherné to vidět,“ řekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám