Hlavní obsah

Opilý zloděj uvízl v šachtě, střízliví ve vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štětín

Policisté a hasiči museli ne chytat, ale zachraňovat bytového zloděje v přístavním městě Štětín na severozápadě Polska. Muž se snažil vykrást byt, ale byl vyrušen a během neúspěšného pokusu o útěk uvízl ve ventilační šachtě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Zpočátku se snažil dostat do bytu přes balkon, ale vyplašila ho jedna z obyvatelek domu, která zavolala policii. Lupič se pokusil uniknout přes střechu, ventilační šachtou. Horko těžko se dostal dovnitř a slezl o dvě patra níž, než jej zastavily vodovodní trubky,“ vylíčil server Wiadomośći.pl.

„Na pomoc zloději museli přispěchat záchranáři. Policisté a hasiči se jej pokoušeli dostat ven dvířky na vodoměr. Skoro se to povedlo – úzkým otvorem muž protáhl hlavu a ramena, ale bedra měl příliš široká,” dodal.

Aby se nemusela bourat zeď a ničit koupelna, hasiči nakonec použili lana a vytáhli podezřelého z pasti stejnou cestou, jakou se do šachty dostal. Dvaadvacetiletý obyvatel Štětína, který šel páchat zločin opilý, střízliví ve vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám