Hlavní obsah

Ženichovi na rozlučku vybrali přes 200 000 korun. Svědek je všechny rozfofroval

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro Brita Bena Whincupa to měla být nezapomenutelná rozlučka se svobodou. Výlet do města hříchů, amerického Las Vegas ale musel odpískat poté, co jeho svědek celý rozpočet, který čítal asi 225 000 korun, utratil. Muže teď vyšetřuje policie, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na rozlučku se svobodou se ženichovi složilo několik přátel, při čemž se jim podařilo vybrat 7500 liber. Whincup pak strávil dlouhý čas plánováním výletu se svými kamarády, organizací i správou peněz byl pověřen jeho svědek. Jenže do Las Vegas naneštěstí nikdy nedojeli a celý výlet se musel zrušit.

„Vždycky jsem snil, že se podívám do Vegas a zahraju si v některém vyhlášeném kasinu. A jaká je pro to příhodnější doba než před svatbou?“ uvedl Whincup. „Dali jsme dohromady termín, kdy poletíme, vybrali hotel. Svědek se pak nabídnul, že vše zařídí a my mu věřili. Že je něco špatně jsme si neuvědomili ani několik týdnů před odjezdem,“ dodává.

Vše začalo vyplouvat na povrch až těsně před odletem, kdy si ženich i s přáteli uvědomil, že se jeho snový výlet zřejmě neuskuteční. Podle serveru LadBible pak svědek Whincupovi i zavolal a ke všemu se mu přiznal. „Místo toho, aby můj syn odletěl na tolik vysněnou dovolenou s kamarády, bude doma přemýšlet, jak k tomuhle mohlo vůbec dojít. Tyhle situace se nedějí jen v telenovelách,“ uvedla k události Whincupova matka.

Rodina se snažila ženichovi finančně vypomoci, ale nákladnost letenek i ubytování byly nad její síly. Rozlučku se svobodou tak Whincup strávil místo v Las Vegas v britském Newcastlu. Policie celou věc aktuálně prošetřuje, ale zatím nikoho nezatkla.

Reklama

Výběr článků

Načítám