Hlavní obsah

Zábava po rusku. Facky lítaly jedna za druhou

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že Rusko není jenom země, ale životní styl. Při pohledu na mistrovství ve fackování, které se uskutečnilo v sibiřském Krasnojarsku, se to zcela potvrzuje. Muži nejrůznějšího vzrůstu a váhy se utkali o finanční odměnu ve výši zhruba 11 tisíc korun, vítěz však mohl být jen jeden.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Rusku se konal šampionát ve fackováníVideo: AP

 
Článek

V soutěži, která nemá nijak složitá pravidla, se utkalo v rámci festivalu v sibiřském městě několik odvážných, kteří se s vidinou zisku desítek tisíc rublů postavili ke stolečku.

Jedním z mála pravidel je zákaz bránění soupeři či uhýbání před fackou. V podstatě se tak jedná o box otevřenou dlaní, bez rukavic a možnosti se bránit. Někteří soutěžící svůj boj vzdali sami, ti odvážnější někdy upadali do krátkého bezvědomí.

Vítězem se nakonec stal Vasilij Kamotskij, který s klidem stoika ničil jednoho soupeře za druhým. Kromě hlavní ceny a červené dlaně si Kamotskij odnesl i popularitu a nabídku na účast v dalších soutěžích. Jeho kvalita je totiž podle videí z akce nesporná...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám