Hlavní obsah

V Hanoji se už objevili dvojníci Kima a Trumpa

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vietnamské hlavní město Hanoj žije nadcházející schůzkou vůdců Spojených států amerických a Severní Koreje. Jak ukázalo už jejich předchozí setkání v Singapuru, na místě pochopitelně nemohou chybět ani jejich takřka dokonalí dvojníci.

Foto: Reuters

Donald Trump a Kim Čong-un v podání Russela Whitea a Howarda X

Článek

Falešní Donald Trump a Kim Čong-un se poprvé společně objevili na zimní olympiádě v Pchjongčchangu a pozornost světových médií získali rovněž na loňském červencovém summitu vůdců dvou znesvářených zemí loni v červnu. Proto nebylo otázkou zda, ale kdy se v Hanoji objeví.

Foto: Reuters

Falešní vůdci Severní Koreje a USA odpovídají na otázky novinářů.

Dvojníci spolu poprvé veřejně vystoupili v pátek odpoledne místního času před jedním z hotelů v centru Hanoje. Obklopeni bodyguardy a houfem novinářů se vydali na procházku k budově opery a následně ochotně odpovídali na otázky.

V roli severokorejského leadera se opět objevil Howard X. Společnost mu ovšem tentokrát v roli Donalda Trumpa dělal dvojník jménem Russel White, který vystřídal Dennise Alana.

Foto: Reuters

Oba dvojníci ochotně pózovali novinářům.

Howard následně uvedl, že mu trvá zhruba tři hodiny, než se za severokorejského diktátora přestrojí, zatímco dvojníkovi amerického prezidenta to trvá pouze několik desítek minut.

Oba muži uvedli, že se plánují v Hanoji zdržet až do konce summitu, který se uskuteční 27. a 28. února. Jaké jsou ale jejich plány pro nadcházející dny, sdělit odmítli.

Reklama

Výběr článků

Načítám