Hlavní obsah

Jana Doleželová si chce pořídit vlastní byt

– PRAHA

Jana Doleželová, Miss ČR 2004, by si ráda vydělala na vlastní bydlení. Vyhrála sice roční pronájem bytu, ale až její kralování skončí, bude muset byt opustit a postarat se o sebe sama.

Článek

"Myslím si, že bydlet ve svém je lepší, než si neustále hledat podnájmy," řekla Jana Doleželová. Zatím ale neupřesnila, jak bude svoji bytovou otázku řešit.

"Moje honoráře nejsou nijak horentní a navíc moc ráda poznávám cizí země - jejich kulturu, kuchyni a architekturu. Uvědomuji si, že to ale není zrovna ten nejlevnější koníček," přiznala a dodala, že se zrovna chystá vyjet na lyže do Rakouských Alp.

Má tolerantního přítele

Na svatbu Jana, která brzy předá korunku své nástupkyni, zatím nepomýšlí. "Vdávat bych se chtěla nejdříve za pět let a mít v budoucnu dvě děti," prohlásila miss, která má před sebou obhajobu rigorózní práce, aby se mohla stát doktorkou farmacie.

Když má volno, jde s přítelem do kina nebo si něco hezkého přečte. Také se nyní zapojila do charitativních akcí, což je činnost časově náročná. Její přítel se s Janinými aktivitami smířil a často ji i na různé akce doprovází. A vůbec nežárlí. "Je velmi tolerantní, pomáhá mi," přiblížila přítele Doleželová.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Jana Doleželová předvedla šperky

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se ve středu zúčastnila módní přehlídky v jabloneckém divadle, kde spolu s dalšími modelkami předvedla novou kolekci bižuterie...

OBRAZEM: Miss Doleželová uničovskou princeznou

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se v pondělí stala oficiální patronkou dětského stacionáře Jasněnka, který se nachází v jejím rodišti v Uničově na Olomoucku....

Výběr článků

Načítám