Hlavní obsah

Policisté amerického městečka se zapojili do sněhové bitvy

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik aut s blikajícími majáčky přijíždí na malé zasněžené hřiště. Vyskáčou z nich policisté a chráněni policejním štítem se vydají směrem ke skupině podezřelých. Jsou plně vyzbrojeni, což v tomto případě znamená, že mají plné ruce sněhových koulí. Strážníci policejního oddělení městečka Duvall svedli tento týden tuhou sněhovou bitvu s místními dětmi, během které byli přinuceni k ústupu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté z městečka Duvall se zapojili do sněhové bitvy Video: Reuters

 
Článek

Jak vypadá práce s komunitou, názorně ukázali policisté z amerického městečka Duvall, které se nachází zhruba 40 kilometrů od Seattlu, v pondělí.

„Ve 12:30 během nevlídných povětrnostních podmínek byli duvallští strážnici vysláni ke skupině podezřelých osob v místním parku,“ stojí u videa, které policejní oddělení zveřejnilo.

Pětice odvážných strážníků se okamžitě vydala směrem k „nepříteli“. „Místní byli vyzbrojeni improvizovanými projektily vyrobenými z nadýchaného sněhu,“ paroduje text u videa běžné policejní zprávy.

I přes „enormní snahu“ mužů v uniformě bylo hned jasné, že proti přesile nemají policisté šanci. Jejich velitel proto brzy zavelel k ústupu, během kterého byl jeden z policistů zasažen do hlavy a teatrálně se skácel na zem.

„Strážníci by se rádi omluvili strážníku Clarkovi, kterého zanechali na místě během taktického ústupu,“ stojí v policejním prohlášení.

Prostě jen další den v Duvallu, píší policisté v závěru příspěvku, který už zhlédlo několik set tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám