Hlavní obsah

Dělejte za mě všechna rozhodnutí a budu vám za to platit, nabízí Angličanka

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za poslední rok se nejmenované Angličance z Bristolu stalo několik nepříjemných událostí, za které podle ní může série špatných rozhodnutí. Tak učinila další a chce nabídnout dva tisíce liber (asi 60 tisíc korun) člověku, který za ni bude vykonávat veškerá životní rozhodnutí, píše server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Půjčila neuváženě kamarádovi peníze, ocitla se bez peněz při cestách po Novém Zélandu, týral ji partner a byla přepadena, když šla domů zkratkou. To je krátký výčet událostí, které se ženě staly během posledního roku.

Zpět na dobrou cestu

„Jsem naprosto neschopná udělat jakékoliv dobré rozhodnutí,” říká o sobě. „I moje máma si z toho dělá legraci, každý týden se mi stane nějaká drobná nehoda nebo něco nepříjemného,” popisuje svoje neštěstí.

Žena o sobě tvrdí, že je spirituálně založená, a snaží se na internetu najít člověka, který jí pomůže vrátit se zpět na dobrou cestu. Má se měsíc starat i o zdánlivé drobnosti, jako například s kým jít na rande nebo za co utrácet.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Odměna jistá

„V podstatě bych našla někoho, kdo bude neustále na příjmu, aby mě vyslechl a poradil mi,” popisuje svoji představu o budoucím rádci.

„Zkusila jsem už hodně a rozhodla jsem se nabídnout budoucímu poradci dva tisíce liber (60 tisíc korun), které jsou částí obdrženého dědictví,” dodává žena.

Zajímavých nabídek brigád je v poslední době na Britských ostrovech více. Například společnost Royal Caribbean nabízí tučnou odměnu za fotografování na výletní lodi.

Reklama

Výběr článků

Načítám