Hlavní obsah

Texaští policisté přes hodinu pronásledovali muže na traktůrku

Novinky, tcs

Nebyla to zrovna rychlá policejní honička, přesto trvala přes hodinu a nabídla dramatický závěr. Minulé úterý pronásledovaly policejní jednotky v texaském Driscollu 45letého Alana Baadeho, který jim ujížděl na traktůrku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie honila na poli muže na traktůrkuVideo: KIII, AP

 
Článek

Baade se svým traktůrkem naboural jednu z dodávek na benzinové stanici. Jakmile se na benzinku dostavili policisté, muž se pokusil ujet.

Při tom nejdříve několik metrů vláčel po zemi jednoho z policistů zaháknutého za traktůrek, pak šlápl na plyn a ujížděl pryč volně.

Policisté ho v několika vozech pronásledovali zhruba hodinu. Muž zastavil, až když se mu do cesty postavil policista se zbraní. Ani tím ale ještě nebyl Baadeho odpor zcela zlomen - při zatýkání se držel volantu a nechtěl se pustit. Dva policisté ho nakonec přece jen přemohli a odnesli k policejnímu vozu.

Jak následně zjistili, Baade byl v minulosti odsouzen za stalking. K divoké jízdě se od něj dozvěděli, že prý měl namířeno do Kalifornie, kde chtěl pomáhat s hašením lesních požárů. Měl prý rovněž v plánu požádat prezidenta Donalda Trumpa, aby mu proplatil náklady.

Reklama

Výběr článků

Načítám