Hlavní obsah

Dítě zapomnělo plyšáka v luxusním resortu, tam se o něj královsky postarali

Novinky, tcs

Američanka Anna Pickardová strávila svátky s rodinou na Havaji v luxusním rezortu Grand Hyatt Kauai. Návrat z dovolené ale proběhl v slzách. Její nejmladší syn totiž nechal na dovolené svou nejmilovanější hračku – plyšového medvídka jménem Sutro. Pickardová nelenila, napsala do hotelu a medvídek tak mohl strávit svou nejluxusnější dovolenou.

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Sutro si s novým tulením kamarádem těch pár dní dovolené navíc užil.

Článek

„Hodně jsme si poplakali, než jsme si uvědomili, že syn nechal medvídka v posteli na hotelovém pokoji,“ stálo v mailu, který Pickardová, kreativní ředitelka ze San Franciska, zaslala rezortu. Ve zprávě matka prosila, zda by se po něm nemohli zaměstnanci rezortu podívat.

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Julien Woerpel a Rachel Bowerová s nalezenými plyšáky

Jak píše server CNN, který o medvídkově příběhu informoval, prosba naštěstí padla na úrodnou půdu. Ředitel ubytování Julien Woerpel má dvě děti ve věku jednoho roku a tří let, dobře tedy ví, jaké to je, když malé dítě ztratí svou oblíbenou hračku.

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Na slunné Havaji se vždy najde čas na koupání.

Sutro byl brzy nalezen ve společnosti malého plyšového tuleně jménem Kauaie, nejnovějšího přírůstku do sbírky plyšových hraček, kterého syn v posteli zapomněl rovněž. Místo aby Woerpel okamžitě poslal plyšáky za jejich majitelem, rozhodl se, že celé příhodě dodá trochu šťávy.

Sutro se vrátil s fotkami svých zážitků

Za pomoci své asistentky Rachel Bowerové zařídil Sutrovi a jeho tulenímu kamarádovi dovolenou snů, když ho provedl všemi lákadly, které rezort skýtá. „Rachel a já jsme chtěli ukázat, že medvídek si to tady prostě užíval a chtěl tu zůstat o něco déle,“ sdělil CNN Woerpel.

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Sutrovi se v hotelu postrali i o manikúru.

Ze Sutra i Kauaie se tak rázem stali VIP hosté, kteří si užívali nádherného výhledu a všech možných hotelových služeb včetně manikúry. Pickardová mezitím položila synovi na postel pohlednici, na které medvídek vysvětluje, proč se rozhodl zůstat o něco déle a že bude za pár dní zpátky. Když se nakonec Sutro vrátil, měl s sebou fotografie svých dobrodružství.

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Odhlášení proběhlo na recepci bez problémů.

Jak server CNN poznamenává, vždy se vyplatí obrátit se na hotel přátelským e-mailem a být slušný k zaměstnancům. Rovněž platí, že nejlepší reklama nemusí stát spoustu peněz, stačí jenom trocha dětské fantazie a ochota vyjít zákazníkům vstříc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám