Hlavní obsah

Jeli rychle a nyní se mohou pochlubit netradiční svatební fotkou

Dortmund

Neobvyklou svatební fotografií se bude moci chlubit pár novomanželů ze západního Německa. V den jejich sňatku je totiž v Dortmundu zachytil radar, který měří překročení maximální povolené rychlosti. Originální zvěčnění jejich svatebního dne páru zaslala tamní policie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Rychlostní radar

Článek

Originál, který dostali loni spolu s pokutou, se zničil, policisté ale informovali na Facebooku, že rádi páru zaslali kopii.

„Šestadvacetiletý muž nám minulý týden poslal následující žádost: V květnu 2018 jej v den svatby spolu s manželkou zachytil policejní radar. Tehdejší fotografii by měl rád na památku. Originál se ale nešťastnou náhodou zničil,” napsala dortmundská policie a text doprovodila i dotyčnou fotografií.

Vzhledem k přísným předpisům na ochranu soukromí nicméně novomanželům zakryla obličeje velkými smajlíky. „Rádi jsme pomohli a poslali jsme jim obrázek znovu,” napsala ještě policie.

Místo pokuty za překročení rychlosti ovšem tentokrát k fotce z radaru připojila přání šťastného manželství. Jak rychle loni v květnu manželský pár kolem radaru projel, není jasné. Záhadou tak zůstává, kolik dvojici neobvyklá svatební fotografie stála, poznamenala agentura DPA.

Reklama

Výběr článků

Načítám