Hlavní obsah

Výherce málem přišel o více než dvě miliardy korun, zapomněl si zkontrolovat tiket

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V Anglii se šest týdnů po oznámení výherních čísel loterie EuroMillions přihlásil muž, který v ní získal jackpot ve výši 76 milionů liber (přes dvě miliardy korun). Jedenapadesátiletý stavař Andrew Clark vystoupil v pátek na tiskové konferenci, kde přiznal, že se boháčem stal hlavně díky naléhání své partnerky. Právě ona mu totiž dlouhé týdny připomínala, aby zkontroloval balík sázkových tiketů, které si schovával v autě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Brit vyhrál v přepočtu přes dvě miliardy korunVideo: AP

 
Článek

Sám Clark se před novináři žertem označil za "chlapíka, který málem přišel o 76 milionů". Otevřeně přiznal, že výhra je do značné míry zásluhou jeho partnerky Trishy, která ho nakonec po dlouhém přesvědčování donutila překontrolovat staré sázkové tikety, které skladoval za stínítkem v autě. Její naléhání prý umocnil fakt, že provozovatel loterie zveřejnil místo, kde byl výherní tiket podán.

"Zní to jako nějaký kouzelný vánoční příběh: muž, co málem přišel o 76 milionů," řekl Clark. "Tyhle Vánoce budou klidné, ale ty další už určitě ne. Trisha a já máme v plánu pronajmout nějakou velkou chalupu nebo hotel, kde se bude moct sejít celá rodina a kde si budou všichni vyprávět, jak za ten rok utratili svůj podíl," dodal šťastný výherce, který si už s partnerkou koupil nový dům a plánuje díky získaným financím odejít do předčasného důchodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám