Hlavní obsah

Uprchlý vězeň stopoval. Svobody si příliš neužil

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Greenup

K útěku z věznice v americkém Greenupu ve státě Kentucky si jednatřicetiletý Allen Lewis nevybral zrovna nejvhodnější dopravní prostředek. Rozhodl se totiž stopovat. K jeho smůle mu u krajnice zastavilo auto s policistou z univerzity v nedalekém Morehead. Ten si všiml pout na jeho rukou a předal Lewise zpět spravedlnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie.

Článek

Američanovi se podařilo uprchnout v úterý při transportu do jiného okrsku, kde čelil dalším obviněním. Dozorce z věznice v Greenupu Mike Worthington uvedl, že si Lewis cestou stěžoval na příliš utažená pouta.

Když mu dozorce vyhověl a sundal jedno z pout, aby jej opravil, došlo k boji, po němž se vězeň dal na útěk. Lewis prchal k nedaleké dálnici, kde se rozhodl stopovat. K jeho smůle mu však zastavil projíždějící policista z univerzity v Moreshead.

Strážník si všiml, že jedno pouto stále visí Lewisovi na ruce a rozhodl se uprchlého vězně dostat zpět za mříže. To se mu povedlo, zběh už nyní opět vykonává svůj trest a čelí dalšímu obvinění. Tentokrát z útěku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám