Hlavní obsah

Muž před smrtí zanechal dívce od sousedů dárky na 14 let dopředu

Barry

O dárky k Vánocům nemusí mít strach dvouletá Cadi z waleského města Barry. Její soused jí tento týden zanechal dárky na 14 let dopředu. Starý muž si malou dívku velmi oblíbil a po jeho smrti u dveří zazvonila jeho příbuzná a darovala rodině pytel se 14 balíčky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační snímek

Článek

Osmdesátník Ken Watson byl sousedem Williamsových ve městě Barry ve waleském okrese Vale of Glamorgan poslední dva roky. Podle rodičů si velmi oblíbil jejich dceru Cadi, které jsou letos teprve dva roky.

V pondělí, nedlouho poté, co zemřel, zazvonila u jejich dveří Watsonova dcera. „Přinesla ten velký plastový pytel a já jsem si myslel, že nese nějaké odpadky a chce, abych je vyhodil,” popsal velké překvapení nad dary Owen Williams. Rodina prý netuší, jestli soused dary shromažďoval od narození Cadi, nebo je nakoupil těsně před svou smrtí.

Watson, který se kdysi živil potápěním a ještě v pokročilém věku zkoušel například seskoky padákem, byl podle Williamsových mimořádný člověk. Rodina zatím neví, zda dceři bude dary dávat postupně, nebo s nimi naloží jinak. Mezi balíčky jsou podle rodičů zjevně převážně knihy a hračky.

Reklama

Výběr článků

Načítám