Hlavní obsah

Lucie Váchová zmizí z Počasí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Lucie Váchová, Miss ČR 2003, končí s moderováním relace Počasí, kterou vysílá televize Nova. Vyplývá to z tiskového prohlášení, které stanice vydala ve středu. Důvody Luciina odchodu jsou ale nejasné.

Článek

Lucie Váchová se z osobních důvodů rozhodla ukončit svou externí spolupráci s televizí. Místo toho se hodlá plně věnovat profesi modelky. Nova její žádosti nestála v cestě a vyhověla jí.

"Bohužel jsem časově nedokázala skloubit profesi modelky a moderátorky Počasí," sdělila Lucie Váchová. "Na Nově jsem získala mnoho cenných zkušeností a vím, že se mi bude po ní stýskat. Jsem ráda, že jsem zde mohla pracovat," poznamenala Váchová.

Další podoba Počasí zatím není rozhodnutá. "Uvidíme, zda její místo do budoucna obsadíme," sdělila Veronika Šmítková, tisková mluvčí televize Nova.

Podle deníku Blesk však Váchová neodešla dobrovolně, nýbrž byla propuštěná kvůli zfalšování údajů o svých příjmech, když žádala o úvěr. Kvůli rozporuplnostem jsme se snažili Lucii zkontaktovat, ta však mobilní telefon nezvedala.

Lucie Váchová Počasí moderovala od loňského září. Střídala se s Radkou Kocurovou. Obě nastoupily místo Michaely Dolinové, která byla přeřazena do Snídaně s Novou.

Reklama

Související články

Váchová a Kocurová soupeří o Počasí

Právě v těchto dnech vrcholí zkoušky ve virtuálním studiu na Barrandově, kterých se účastní Miss ČR 2003 Lucie Váchová (19) a vicemiss 2002 Radka Kocurová...

MÓDA: Váchová a Smržová předvedly retro

Sobota byla pro modelky Lucii Váchovou a Kateřinu Smržovou ve znamení retro. Právě v tomto stylu spolu s dalšími manekýnami předvedly džínové modely, jejichž...

Výběr článků

Načítám