Hlavní obsah

Kalifornská dvojčata porodila holčičky jen několik hodin po sobě

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojčat, která vypadají stejně, oblékají se stejně a mají stejný charakter, je hodně. Sestry z kalifornského Fresna to ale dotáhly ještě dál. Obě zjistily, že jsou těhotné ve stejný den a obě porodily v rozmezí jen několika málo hodin.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiadvacetileté sestry Bao Nhia Julia Yangová a Bao Kou Julie Yangová k sobě měly vždycky blízko. A podle regionální stanice KPGE (dceřiné stanice CNN), která jejich příběh zveřejnila, byly nadšené, když zjistily ve stejný den, že jsou těhotné. Termíny porodu se ale u mladých žen lišily o dva dny.

„Začala jsem rodit, tak jsem sestře zavolala,“ svěřila se Bao Kou své sestře. Ta jí odvětila, že i ona má zřejmě porodní bolesti. „Řekla, že v tom budeme asi zase společně,“ s úsměvem dodala Bao Kou.

Obě sestry Yangovy v neděli nakonec bez problémů porodily ve stejné porodnici a oba porody od sebe dělilo jen několik málo hodin. Bao Nhia má dceru Candru Thao, Bao Kou holčičku jménem Nadalie Xiong. Mimochodem, Candra váží 3,26 kilogramů a Nadalie 3,17 kilogramů - téměř na chlup stejně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám