Hlavní obsah

Řidička sjela v Arizoně ze silnice a dopadla do koruny stromu, našli ji po šesti dnech

Třiapadesátiletá žena, jejíž totožnost nebyla zveřejněna, jela 12. října po silnici nedaleko arizonského města Wickenburg, když rázem ztratila kontrolu nad řízením, prorazila plot a po pádu z výšky asi 15 metrů se svým automobilem uvízla ve stromě. Nalezena byla až po šesti dnech asi půl kilometru od místa nehody, píše deník Daily Mail.

Foto: Arizona Department of Public Safety

Řidička prorazila plot a skončila v korunách stromů.

Článek

Ženu našla trojice farmářů, kteří nedaleko místa nehody naháněli býka do ohrady. Ti si nejprve všimli zničeného auta a poté několika stop opodál, které je dovedly až ke zraněné řidičce.

„Vypadala, že je mrtvá. Ležela a vůbec se nehýbala. Začali jsme se jí vyptávat na otázky typu: ‚Jak dlouho už tady jste? Máte nějaké bolesti?‘“ svěřil se Zach Moralez, jeden ze zachránců.

Ačkoliv byla silně dehydratovaná a vážně zraněná, otevřela oči a na otázky odpověděla. Řekla, že několik dní strávila v autě, než byla nucena vystoupit a vyhledat pomoc. Ujít však zvládla jen zhruba půl kilometru a poté padla vyčerpáním.

Krátce po nalezení byla letecky transportována do nemocnice. Podrobnosti o jejím zdravotním stavu však nejsou známé, neboť si zveřejňování těchto informací podle mluvčího policie žena nepřeje.

Reklama

Výběr článků

Načítám