Hlavní obsah

Žena si chtěla v obchodním centru zkrátit cestu, spadla do nádrže se žraloky

Nebezpečně vypadající incident se odehrál v pondělí v obchodním centru ve městě Ťia-sing v čínské provincii Če-ťiang, v jehož třetím patře se jako atrakce pro návštěvníky nachází nádrž se žraloky. V inkriminovaný okamžik bylo obchodní centrum sice zavřené, jedna z tamních prodavaček si však přes vrchní stranu nádrže chtěla zkrátit cestu a spadla přímo mezi predátory, kteří zrovna čekali na krmení, píše Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Prodavačka si chtěla zkrátit cestu, to se jí však nevyplatilo.

Článek

V nádrži se podle Daily Mailu nacházeli dva zhruba metroví žraloci citronoví, které si návštěvníci obchodního centra mohou prohlížet zespodu přes prosklenou část nebo seshora přes průhledné podlahové panely.

Mluvčí obchodního centra serveru The Paper prozradil, že centrum bylo v době incidentu zavřené. Nádrž prý byla otevřená z toho důvodu, že se příslušní pracovníci zrovna chystali žraloky krmit.

Most, na kterém se nádrž nachází, byl prý uzavřený, prodavačka ale údajně spěchala na schůzku a chtěla si přes něj zkrátit cestu.

Jejího pádu si naštěstí všimli další zaměstnanci centra, kteří jí ihned přispěchali na pomoc. Z nádrže ji zhruba po minutě vytáhla dvojice bezpečnostních pracovníků. Podle čínských médií vyvázla bez zranění.

Mluvčí centra rovněž uvedl, že žraloci jsou mladí a pro člověka nepředstavují žádné riziko. Žralok citronový dorůstá délky přesahující tři metry a živí se převážně malými rybami a korýši.

Reklama

Výběr článků

Načítám