Hlavní obsah

Lupiči vypadla během přepadení z ruky atrapa pistole, při útěku mu spadly kalhoty

Novinky, tcs

I ty nejlepší plány selhávají, když se potkají s realitou. Lupič, který se rozhodl 2. září přepadnout obchod s elektronickými cigaretami si celou akci určitě takhle nepředstavoval. Během přepadení mu vypadla replika zbraně a při následném „taktickém ústupu“ měl kriminálník co dělat, aby udržel své kalhoty nahoře.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zpackaná loupež v ColoraduVideo: Reuters

 
Článek

Pokus o loupež, který zaznamenaly bezpečnostní kamery, se odehrál 2. září v městě Aurora nedaleko coloradského Denveru. Lupič v červené kšiltovce rázně vkročil do obchodu a hned přistoupil k činu. Došel až k prodavačce a vytáhl repliku zbraně.

Jenže atrapa mu vyklouzla z ruky a k lupičově smůle spadla rovnou za pult. Muž se ještě pokusil pult přelézt, nakonec ale zhodnotil, že je lepší obchod opustit. Při útěku stylově rozrazil dveře dobře mířeným kopem, jenže ani důstojný odchod ze scény se nekonal.

Během výskoku totiž povolily lupičovy kalhoty a málem se svezly až k zemi. Prodavačka následně sebrala zbraň, zamkla dveře a přivolala policii.

Ta nyní po tomto „mistrovi zločinu“ pátrá. Kromě obvinění si pachatel jistě vyslechne i pár posměšných poznámek ohledně své šikovnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám