Hlavní obsah

Vyhrál milióny díky dámě, která ho pustila ve frontě

Novinky, tcs

Výherci loterií musí mít obrovskou dávku štěstí. Arronu Walshawovi pomohla k pohádkové výhře ve výši miliónu liber (zhruba 29 miliónů korun) i pověstná britská zdvořilost. Mladý muž by totiž nemohl vítěznou sázenku podat včas, kdyby ho před sebe nepustila zákaznice, která viděla, že Arron opravdu hodně spěchá.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletý Arron Walshaw a jeho snoubenka, třiadvacetiletá Ceri Hallová, z Ossetu v britském hrabství West Yorkshire mohou plánovat svatbu snů poté, co minulou středu vyhráli v loterii Lotto Raffle, napsal server BBC.

„Při minulém losování jsme získali další tiket zdarma a já jsem věděl, že do konce tohoto slosování zbývají jen minuty,“ svěřil se BBC Arron. Rozhodl se, proto, že zkusí své štěstí, a vyběhl se sázenkou ven do nejbližšího obchodu.

Jenže ke stejné pokladně jako Arron zamířila i jistá dáma. „Musela vidět, že hodně spěchám, protože trvala na tom, že ji mohu předběhnout,“ uvedl Aaron s tím, že nebýt toho, podat sázenku včas by rozhodně nestihl.

Následně se muž vrátil za svou snoubenkou a večer prý strávili tím, že sbírali po bytě drobné. Pár potěšilo, že nasbírali celkem 50 liber (zhruba 1500 korun) a budou moci vyrazit na výlet. Ráno však zjistili, že jsou milionáři. „Rádi bychom tu dámu potkali ještě jednou, abychom jí mohli poděkovat, že změnila naše životy,“ sdělil Arron.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám