Hlavní obsah

Muž se vydával za jiného vězně a byl propuštěn. Manželka ho poslala zpět

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi dvě hodiny na svobodě si užil Američan James Rynerson. Poté, co manželce vyzradil, že se vydával za jiného vězně, a dostal se tak ven místo něj, ho žena odporoučela zpět. Muži teď čelí novým obviněním, kvůli kterým by si mohl v nápravném zařízení ještě nějaký čas pobýt, napsal Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vypadalo to jako dokonalá chyba v systému. Rynerson svému spoluvězni z coloradského vězení Mesa County ukradl doklady, debetní kartu a koženou bundu a poté zfalšoval jeho podpis, aby se dostal na svobodu. Vězeň Marvin March, který měl být původně propuštěn, byl dočasně přesunut na Rynersonovu celu, protože ta jeho se rekonstruovala. I když se později přestěhoval zpět, vězeňská administrativa to nestihla včas zaznamenat.

Když měl být proto March propuštěn, zavolali do Rynersovy cely a vězeň chyby využil a nechal se propustit. Chybu ovšem udělali i sami dozorci, kteří Rynersovi nezkontrolovali náramek s jeho údaji.

Jaké překvapení to ale bylo pro jeho ženu, když manžela objevila v garáži. Rynerson jí poté vše přiznal, což ženu rozlítilo a poslala manžela zpět do vězení. Kvůli dvěma hodinám na svobodě teď Američan čelí obvinění za útěk, falšování dokumentů, krádež a také za vydávání se za cizí osobu.

Reklama

Výběr článků

Načítám