Hlavní obsah

Fanda až za hrob. Na tělo si nechal vytetovat dres svého oblíbeného klubu

Kdyby chtěl někdo dříve pochybovat, že je třiatřicetiletý José Maurício dos Anjos z brazilského Rio de Janeira zarytým fanouškem fotbalového týmu Clube de Regatas do Flamengo, nyní už na vážkách dozajista nebude. Brazilec si totiž nechal na horní část těla vytetovat oficiální klubový dres.

Foto: Profimedia.cz

Oficiální znak brazilského fotbalového klubu Clube de Regatas do Flamengo.

Článek

Zdobením svého těla strávil José celý rok. Trvalo totiž přesně 90 hodin a 32 návštěv, než tatér dílo v podobě dresu fotbalového klubu z Rio de Janeira dokonal.

Výsledek je ale opravdu autentický. Kromě tradičních červenočerných horizontálních pruhů, které zdobí celou horní část jeho těla, nechybí ani oficiální klubový znak na hrudi a číslo deset na zádech.

Fotbalový nadšenec brazilským médiím prozradil, že o něčem podobném přemýšlel už od svého dětství. Nyní se jeho dlouhodobý sen stal skutečností.

„Moje vášeň pro Flamengo pochází z dětství. Otec byl také velkým fanouškem a neustále mi nosil dresy a jiné klubové předměty. Vždycky jsem chtěl klubu prokázat takovou poctu,“ svěřil se José serveru O Globo.

Celý postup vytváření tetování poctivě sdílel na svém Instagramu, kde ho sleduje 25 tisíc lidí. Jak se zdá, šílený počin mu zajistil relativně velkou popularitu. Reakce jsou však různé, někteří jeho rozsáhlé tetování kvitují, jiní kroutí hlavou a nedokáží něco takového absolutně pochopit.

Reklama

Výběr článků

Načítám